De
geleverde producten zijn van het hoogste veiligheids- en kwaliteitsniveau. Het belangrijkste doel is om de hoogst mogelijke kwaliteit kipproducten te fabriceren in volledige overeenstemming met de eisen van onze klanten.
H. de Vries Pluimveeverwerkende Industrie B.V. bezit het BRC-certificaat (British Retail Consortium), wat betekent dat de werknemers in gezonde en veilige omstandigheden werken. Daarnaast bezit het bedrijf de volgende certificeringen: IKB (Integrale Ketenbeheersing), BRC en het Duitse Q&S certificaat (Qualität & Sicherheit).
Er wordt continu aan het volgende onderhoud gepleegd:
– Onderhoud en verbetering van ons bedrijf om aan de BRC-standaard te voldoen
– Alle producten worden geproduceerd volgens GHP, GMP en HACCP
– Modernisering en verbetering van de machines, apparatuur, gebouwen en productiehallen
– Controle van alle parameters die de voedselveiligheid en kwaliteit beïnvloeden tijdens het productieproces
– Controle door interne en externe instanties
– Interne opleiding van de werknemers
Er wordt samengewerkt met een externe partij, genaamd BK (Bureau van Kwaliteitszorg), welke ons ondersteunt bij het implementeren en verbeteren van onze kwaliteitssystemen.